Wim Van Hoofstat

Iets over mezelf: 

Naam Wim Van Hoofstat

Geboren in Niel op 8 mei 1962

Woont in Schelle (Rollierstraat 17)

Houdt van zijn familie

Geniet van lekker eten, actief (fietsen) of passief sporten, spelletjes spelen, …

“Anima Sana In Corpore Sano” is een spreuk die wel in zijn achterhoofd leeft

Heeft een speciaal plekje in zijn hart voor de school

Geeft graag wiskunde

houdt niet van vals spelen.
 

Contact: [email protected]

 

 In het zesde leerjaar sluiten we de basisschool af.  Op verschillende manieren trachten we de eindtermen te bereiken. 
We proberen in onze klas zo modern mogelijk te werken. We hebben dan ook het krijtbord vaarwel gezegd. In 6b werken we met een digitaal active board. Hier wordt niet alleen het beeldscherm van de pc geprojecteerd, er kan ook op geschreven en getekend worden.  Uiteraard werken de leerlingen ook individueel aan de pc, word, powerpoint, internet, oefeningen en toepassingen, het komt allemaal aan bod. Kortom een interactieve stap in de digitale wereld.
Daarnaast staan er ook nog een pak activiteiten op het programma waar we buiten de school mee treden. Verkeerseducatie wordt concreet ingepast met fietsproeven en 2 verkeersparken, elke uitstap gebeurt in de mate van het mogelijke te voet of met de fiets. We verkennen de hele streek; Steenbakkerijmuseum in Noeveren, wandeling in de streek, schaatsen in Wilrijk, Doe-aan-sportbeurs in Mechelen, Fort van Breendonk, Aquafin in Hoboken. Kortom een hele rist interessante en leuke excursies.
Als klap op de vuurpijl gaan we ook nog een midweek samen op bosklas in in de Voerstreek. Dat dit blijft nazinderen hoeft natuurlijk geen betoog. 
Kortom ’t is fijn om in 6b te zijn

taak op school: