Lotte Van Havere

Iets over mezelf: 

Naam: Lotte Van Havere

Jarig op: 15 november

Functie: muziekleerkracht in de Sint-Lutgardisschool, lkr. AMV en samenzang in de muziekacademie

Hobby’s: Op reis gaan, naar theater gaan, zingen, fietsen

Leukste vak: Muziek uiteraard!

Levensmotto: Geniet van elk moment!

Ik hou van... samen zijn met mensen die ik graag heb.

Ik heb een hekel aan...  ruzie

Contact: [email protected]

 

  

De muziekklas

Eén uurtje per week komt elke klas musiceren tijdens de muziekles. We zingen, spelen op instrumenten, luisteren naar en bewegen op muziek, leren over verschillende muziekgenres en componisten en af en toe doen we ook wel een muzikaal spel of een dansje. Iedere leerling heeft een eigen muziekmapje waarin alle liedjes en opdrachten bewaard worden.

En dan is er ook het schoolkoor. Leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar die graag zingen kunnen tijdens de middag komen repeteren. We zingen de pannen van het dak! Regelmatig doen wij ook een optreden. Iedereen is welkom! 

Een paar keer per jaar houden we met de hele school een samenzangsessie. Alle leerlingen en leerkrachten komen dan samen in de turnzaal. Daar wordt dan enorm genoten van het samen zingen. Er worden zowel liedjes voor vieringen en feestgelegenheden geoefend als gekke meezingers vertolkt!

Soms maken de leerlingen ook een uitstap naar de muziekacademie. Daar zien ze dan de echte kunstenaars aan het werk die voor hen prachtig muziektheater brengen. Dit gebeurt in samenwerking met Jeugd en Muziek Antwerpen. 

Wie naast dit alles nog zin heeft in muziek en/of woord, kan terecht in de academie. Daar verwelkomen  ze je ook met open armen. Neem gerust eens een kijkje op de website: www.academiehsn.be

taak op school: