Reactie toevoegen

Corona

Schelle 16 maart

Beste ouders,

 

Graag breng ik u even op de hoogte hoe de eerste schooldag met geschorste lessen verloopt. Uiteraard doet de chaos stevig moeite om binnen te dringen, maar voorlopig blijft het een haalbaar kaart. Al zijn er naast heel wat afwezige leerlingen ook heel wat afwezige leerkrachten. Voor onze leerkrachten werd het ( net als voor u ) … nadenken over wat er wel en wat er niet kan gedaan worden met de leerlingen thuis en die op school. Welke taakjes, opdrachten, oefeningen kunnen op welke manier gemaakt worden? 

Wij blijven heel zorgvuldig de richtlijnen van de overheid opvolgen zolang dit kan. Zolang er niets verandert ga ik ook het aantal mails naar u als ouder beperken. Onze leerkrachten nemen nu van mij over en zullen zelf met hun ouders communiceren daar waar dat nodig is. Zij zullen briefen welke taken of opdrachten er mogelijk kunnen gemaakt worden.

Ik wens jullie allen veel moed… veel creativiteit… veel geduld…veel solidariteit… en misschien brengt die afstand ons toch ook dichter bijeen.

 

We blijven er samen voor gaan, he!

 

 

Vriendelijke en beleefde groeten,

Lizzy Van den Berge

directie

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.